Sberbank zvyšuje sazby termínovaných vkladů

Od 3. ledna 2019 Sberbank výrazně zvyšuje sazby korunových termínovaných vkladů. U ročního vkladu klienti nově získají úrok 1,55 %, u dvouletého 1,70 % a u tříletého 1,85 % ročně. Založení, vedení a obnovení termínovaného vkladu poskytuje banka zdarma.

„S novými sazbami máme jednu z nejlepších nabídek úročení termínovaných vkladů na českém bankovním trhu. Tyto depozitní produkty jsou vhodné zejména pro konzervativní klienty, kteří preferují jistotu předem známého a garantovaného výnosu,“ vysvětluje výhody David Middleton, produktový manažer depozit.

Sberbank klientům dlouhodobě poskytuje jedny z nejvýhodnějších podmínek úročení depozit na trhu. Jako jedna z prvních bank opakovaně reagovala na zvyšování základní sazby ze strany ČNB. Sazby spořicích účtů Sberbank naposledy zvedla v listopadu 2018.

Sberbank CZ je univerzální bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb retailovým klientům, malým a středním firmám i velkým společnostem. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.