Pro pomlázku si zajděte do poboček Sberbank

Sberbank spouští ve vybraných pobočkách velikonoční akci na podporu prodeje nového spotřebitelského úvěru a konsolidace s bonusovou sazbou 3,9 %. Zájemci si tak mohou pro pomlázku zajít do pobočky Sberbank.

„Nově se budeme více zaměřovat na lokální kampaně na podporu našich produktů. Nyní spouštíme Velikonoční akci na podporu prodeje úvěru a konsolidace přímo ve vybraných pobočkách, kde je naše nová Bonuska se sazbou 3,9 % lidem k dispozici. Kdo tedy sám neumí uplést pomlázku nebo by se rád dozvěděl, jak si za výhodných podmínek půjčit peníze, ať neváhá přijít k nám na pobočku, kde se na něj těší tým bankéřů. Věříme, že lidé ocení naši snahu vytvořit jarní atmosféru a oslavit společně Velikonoce,“ říká Martina Menoušková, regionální manažerka Sberbank.

Sberbank přináší na trh jedinečnou neúčelovou půjčku a konsolidaci se sazbou 3,9 %, která se svoji výší blíží hypotečním úrokům. Lze ji získat na pobočkách Sberbank nebo na pár kliknutí online v e-shopu na webu banky (ovšem bez pomlázky). Úrokovou sazbu 3,9 % získá každý klient, a to bez ohledu na výši úvěru a dobu splatnosti. Na výběr má z částek od 50 tisíc do 1 milionu korun s dobou splatnosti od 5 do 8 let. Banka se nově zaměřuje na podporu produktů formou lokálních kampaní, online kampaní, podporou na sociálních sítích i speciálními akcemi na podporu prodeje. Slibuje si tak efektivnější výsledky kampaní a jejich lepší zacílení na potenciální klienty.